Stickers op maat

Waarom stickers?

Heb je vandaag al post verstuurd? Een etiket op goederen geplakt?
Een machine gebruikt? Je computer aangezet?

Dan heb je minstens twee stickers gezien! Stickers en etiketten zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Als informatievoorziening, verzendetiket, of als leuke decoratie.

Onderschat de kracht van stickers in merkbeleving niet. Wij bieden een groot assortiment aan zelfklevende reclame voor jouw merk.

Stickers op producten, verpakking of levensmiddelen:

Gebruik jouw stickers op rol voor het etiketteren van bijvoorbeeld fruit en groente. Voorzie de voedseletiketten van je eigen ontwerp en maak je producten smakelijk voor hongerige klanten. Zowel de zelfklevende folie als het zelfklevende plakpapier hebben uitstekende kleef eigenschappen.

Stickers op rollen:

Labels, productetiketten, adresstickers of prijsstickers: stickers op een rol laten drukken is handig bij grote hoeveelheden. Het is voordeliger om stickers op een rol te bestellen, je raakt ze minder snel kwijt en de ze zijn geschikt voor in een etiketteermachines. Of je ze nu gebruikt voor een webshop, als promotiemateriaal of een andere gelegenheid, bij ons krijg je professionele etiketten voor een voordelige prijs.

Stickers van papier of van kunststof, en eigenlijk elke afmeting of vorm. Doordat wij gebruik maken van laserstanden zijn er geen extra kosten meer voor bijvoorbeeld het maken van een stansmes.Neem contact met ons op en overleg wat er voor jou mogelijk is.

Stickers op vellen:

Ontwerp je etiket of sticker volgens je eigen huisstijl en wensen: bepaal de contouren van de stickers zelf. Kies de vorm van een zegel, ster of logo en ontwerp je eigen contourgesneden stickervel. Let er op bij het ontwerpen dat de sticker een aaneengesloten design heeft en niet uit losse delen bestaat. Of het nu om een bedrijfs- of verenigingslogo gaat, de etiketten worden met de gewenste contouren op handige vellen gedrukt en voorgestanst geleverd. Bewaar de stickers in mappen, of voeg ze als leuke giveaway toe aan infomappen of postpakketjes.

Een stickervel is een uitgelezen marketing tool om jouw merk door een ander te laten promoten! Neem contact met ons op en overleg wat er voor jou mogelijk is.

Losse stickers:

Losse stickers drukken doe je bij Indivisueel. Onze stickers zijn gemaakt van wit glanzend papier of vinyl en ze zijn permanent hechtend. Wij printen ze voordelig en snel, zodat je ze met een paar dagen in huis hebt. Gebruik de stickers voor binnen of buiten als etiket, zegels, reclame, voor productinformatie, een waarschuwing of geef ze weg op een beurs of in een give-away.

Neem contact met ons op en overleg wat er voor jou mogelijk is.

Doming stickers:

Een nog luxere uitstraling? Kies voor Domingstickers. Doming stickers hebben door de gelcoating een bolling en hierdoor ontstaat een 3D-effect. Dit gellaagje beschermt ze tegen beschadiging en verbleken en ze zijn dan ook geschikt om buiten te gebruiken. Laat je gelstickers in je eigen formaat door ons drukken, dan leveren we ze op vellen. Toepassingen zijn vaak te vinden op apparaten of luxe verpakkingen. Geef jouw product een professionele uitstraling, telstickers of domingstikers zijn daarmee de juiste keuze.

Neem contact met ons op en overleg wat er voor jou mogelijk is.

Stickers voor andere toepassingen

Uiteraard hebben we ook stickers die zijn ze te gebruiken als vloer-, deur- of raamstickers.
Neem contact met ons op en overleg wat er voor jou mogelijk is.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht