Expolinc Flag System

Een solide vlaggensysteem

Indivisueel is dealer van Expolinc

Met de Expolinc Presentatiesytemen komt de uitstraling van je bedrijf en de boodschap die je wilt meegeven nog beter tot zijn recht. Met het Expolinc Flag System ben je ook buitenshuis zichtbaar voor je potentiële klanten. Je kunt zelf kiezen uit een rechthoekig of gebogen formaat vlag. Voor beide formaten kun je hetzelfde systeem gebruiken, zo kun je makkelijk afwisselen zonder een extra systeem te hoeven aanschaffen.

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Expolinc Flag System

Rechthoekig of gebogen formaat!

Vlaggen in verschillende modellen zijn al heel lang op de markt en vormen een effectieve methode om buitenshuis boodschappen over te brengen. Met het vlaggensysteem van Expolinc krijgt u een flexibele combinatie van twee vlagopties in een systeem! Kies de vorm die in uw geval past gebogen of rechthoekig.

– Levenslange garantie
– Geen water- of zandzak nodig
– Professionele verpakking
– 2 modellen vlag met 1 systeem
– Met kruisvoet inzetbaar t/m windkracht 7
– Met grondboor inzetbaar bij zachte ondergrond

Niet alleen voor buiten

Expolinc Presentatiesytemen heeft een ruim aanbod aan presentatiesystemen. Niet alleen vlaggen, maar ook bannersystemen, presentatiewanden, balies, brochuredisplays en meer. Bekijk het hele aanbod van Expolinc en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Mail info@indivisueel.com en we nemen contact op.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht