Bannersystemen

Roll up systemen

Indivisueel is dealer van Expolinc

Met de Expolinc Presentatiesytemen komt de uitstraling van je bedrijf en de boodschap die je wilt meegeven nog beter tot zijn recht. Op een beurs, tijdens een event of op iedere andere plek waar je jouw bedrijf wilt presenteren. Expolinc is een leverancier welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De bannersystemen zijn er in meerdere uitvoeringen, de compact, de classic en de professional. Voor ieder budget een roll up systeem zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Expolinc Roll-Up Compact

Compact met instelbare afbeeldingshoogte

Roll Up Compact is een compacte en eenvoudig te gebruiken roll up. Door de afgeronde hoeken is hij eenvoudig te hanteren. Met de verstelbare telescopische buis is niet alleen de afbeeldingshoogte aan te passen, maar kan het systeem bovendien eenvoudig opgezet worden. De afbeelding is eenvoudig te monteren, zonder dat je het systeem hoeft te openen.

Onderscheidend Roll-Up Compact:
– Levenslange garantie
– Goedkoop alternatief
– Print is te wisselen
– Telescopische buis
– Leverbaar in 85 cm en 100 cm breed

Expolinc Roll-up Classic

Onze bekroonde klassieker

Roll Up Classic heeft van de Zweedse Vereniging voor Vormgeving de onderscheiding ”gebruikskunst” gekregen! Het systeem is makkelijk te dragen en is snel klaar voor een presentatie. Roll Up Classic is verkrijgbaar in verschillende breedten en is bedoeld voor herhaaldelijk gebruik bij verschillende gelegenheden.

Onderscheidend Roll-Up Classic:
– Levenslange garantie
– Modern Design
– Unieke wisselmogelijkheid
– Leverbaar in 5 breedtes en 3 hoogtes
– Leverbaar in de kleuren zilver en zwart

Expolinc Roll-up Professional

Eenvoudig dubbelzijdig presenteren

Roll Up Professional is een exclusief displaysysteem, gemaakt voor veelvuldig gebruik bij alle denkbare gelegenheden. In minder dan een minuut wordt het totaal opgesteld. Roll Up Professional maakt nog eenvoudiger verwisselen van de afbeelding mogelijk en is er ook in een dubbelzijdige uitvoering. Een vanzelfsprekende keuze voor ieder evenement.

Onderscheidend Roll-Up Professional:
– Levenslange garantie
– Modern Design
– Unieke wisselmogelijkheid
– Enkel- en dubbelzijdig leverbaar
– Oneindig inzetbaar
– Mooiste en beste Roll-Up banner

Meer dan alleen bannersystemen

Expolinc Presentatiesytemen heeft een ruim aanbod aan presentatiesystemen. Niet alleen bannersystemen, maar ook presentatiewanden, balies, brochuredisplays en meer. Bekijk het hele aanbod van Expolinc en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Mail info@indivisueel.com en we nemen contact op.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht