Panel Base – Magnet Frame

Ook dubbelzijdig frame

Indivisueel is dealer van Expolinc

Met de Expolinc Presentatiesytemen kun je kiezen uit een ruim aanbod om jezelf en je bedrijf te presenteren. Zo ben je op iedere beurs of evenement vertegenwoordigt en goed zichtbaar voor je potentiële klanten. Indivisueel, officiële dealer van Expolinc, helpt je graag om de juiste keuze te maken in het aanbod. Samen maken we een presenteerplan!

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Expolinc Panel base

Een stevige steun voor een sterke boodschap

Een op de vloer staand dubbelzijdig displaysysteem dat alle stijve plaatmaterialen tot 18,5 mm stevig vasthoudt. Het paneel staat na een snelle eenvoudige installatie stabiel rechtop – boren is niet nodig. De voet heeft een dusdanig sterke grip dat het hele systeem aan het paneel kan worden opgetild. Het natuurlijk geanodiseerde aluminium oppervlak is ongevoelig voor stof en gemakkelijk schoon te houden. Synthetische rubber voetjes geven het systeem een licht zwevend aanzien en beschermen de vloer tegen beschadigingen. Geleverd in een kartonnen doos

Panel base:
– Levenslange garantie
– Diverse breedtes
– Inzetbaar met diverse plaatmaterialen
– Zeer fraai vormgegeven
– Te combineren met Magnet Frame

Expolinc Magnet Frame

De robuuste uitbreiding

Dit dubbelzijdige frame voor oprolbare printpanelen is eenvoudig te vervoeren en heeft panelen Panel Base als basis. De afbeelding wordt in slechts een paar seconden veilig met magneetkracht gemonteerd. Magnet Frame is een robuust systeem dat snel te monteren is aan de Panel Base. Geleverd in een beschermende kartonnen doos.

Magnet frame:
– Levenslange garantie
– 2 breedtes en 2 hoogtes
– Enkel- en dubbelzijdig inzetbaar
– Zeer fraai vormgegeven

Is jouw bedrijf al magnetisch?

Expolinc Presentatiesytemen heeft een ruim aanbod aan presentatiesystemen. Niet alleen de magnet frames, maar ook bannersystemen, presentatiewanden, balies, brochuredisplays en meer. Bekijk het hele aanbod van Expolinc en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Mail info@indivisueel.com en we nemen contact op.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht