Presentatiewanden

Makkelijk presenteren

Indivisueel is dealer van Expolinc

Met de presentatiewanden van Expolinc Presentatiesytemen is het heel simpel om jezelf en je bedrijf te presenteren op een beurs of evenement. De presentatiewanden zijn eenvoudig te gebruiken en met een levenslange garantie. Expolinc is namelijk een leverancier welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Indivisueel is trots dealer te mogen zijn van Expolinc Presentatiesystemen.

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Expolinc Pop-Up Magnetic

Onafgebroken aandacht

De Pop Up Magnetic wordt tegenwoordig als de norm beschouwd voor grote afbeeldingswanden en -zuilen bij evenementen en presentaties. Een gering aantal losse onderdelen gecombineerd met een licht en stabiel ontwerp, helpt je om veel aandacht te trekken met doorlopende gebogen of rechte wanden.

Wanneer je jouw Pop Up Magnetic uitbreidt met een Screen Holder, kan je op evenementen, beurzen en bijeenkomsten bewegende afbeeldingen tonen.

Expolinc Pop-Up Magnetic Tower

Makkelijk magnetisch

De Pop Up Magnetic en Pop Up Magnetic Tower worden tegenwoordig als de norm beschouwd voor grote afbeeldingswanden en -zuilen bij evenementen en presentaties. Een gering aantal losse onderdelen gecombineerd met een licht en stabiel ontwerp, helpt u om veel aandacht te trekken met doorlopende gebogen of rechte wanden.

De Pop Up Magnetic Tower is een draagbare en flexibele advertentiezuil – ideaal in een ontvangsthal of als aanvulling op een stand op een beurs. Een effectieve manier om in een kleine ruimte aandacht en belangstelling te trekken.

Expolinc Soft Image

Eenvoudig dubbelzijdig presenteren

Met Soft Image heb je een meters grote achtergrondwand die je in slechts enkele seconden opzet. De print op doek blijft gemonteerd bij opbergen en vervoer en het lage totaalgewicht van het systeem maakt het eenvoudig te verplaatsen. Samen met de Soft Image balie creëer je een ideale point of sale.

Onderscheidend Soft Image wand:
– Levenslange garantie op het systeem
– Snelle opbouw en demontage
– Gegarandeerde kwaliteit, ook bij veelvuldig gebruik
– Compact om mee te nemen
– Verschillende formaten
– Hoge kwaliteit sublimatieprint decodoek

Meer dan alleen presentatiewanden

Expolinc Presentatiesytemen heeft een ruim aanbod aan presentatiesystemen. Niet alleen de wanden, maar ook bannersystemen, balies, brochuredisplays en meer. Bekijk het hele aanbod van Expolinc en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Mail info@indivisueel.com en we nemen contact op.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht