Balies

Eenvoudig te monteren balies

Indivisueel is dealer van Expolinc

Met de Expolinc Presentatiesytemen komt de uitstraling van je bedrijf en de boodschap die je wilt meegeven nog beter tot zijn recht. Op een beurs, tijdens een event of op iedere andere plek waar je jouw bedrijf wilt presenteren. Expolinc creëert met de eenvoudig te monteren balie een ideale werkplek om mensen te ontmoeten. Uiteraard helemaal in eigen stijl door de prints welke op de balie bevestigt worden.

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Expolinc Case & Counter

In een handomdraai van koffer tot balie

De Expolinc Case & Counter is een ruime transportkoffer, die in een handomdraai kan worden omgevormd tot een stijlvolle en stabiele balie. De zachte, afgeronde hoeken van het bovenste blad creëren een uitnodigend ontmoetingspunt, waarbij je boodschap op de buitenzijde van de koffer wordt aangebracht. De koffer heeft een ontwerp met rechte hoeken zodat de verpakkingsruimte volledig kan worden benut. Hij is daardoor ook eenvoudig op te bergen en te vervoeren. De Case & Counter is verkrijgbaar als kant-en-klaar Pop Up pakket, maar hij kan tevens worden gebruikt voor het vervoer van andere draagbare displaysystemen.

– Koffer en balie in één
– Levenslange garantie
– Topbladen en twee schappen
– Los inzetbaar
– Tevens verpakking voor presentatiewand

Expolinc StandUp Infocounter

Voor elke type ontmoetingsplaats!

Met de balies van Stand Up creëer je een natuurlijk ontmoetingspunt en draag je tegelijkertijd je boodschap maximaal uit. Ze zijn tevens prima te combineren met de andere displaysystemen, zodat je stand of presentatie compleet is. Stand Up is eenvoudig te monteren en heeft een degelijke constructie.

– Levenslange garantie
– Klaar binnen 1 minuut
– Prints zijn wisselbaar
– Stevige draagtas

Expolinc Softimage counter

Uitpakken en klaar

De Soft Image counter heeft hetzelfde principe als de Soft Image presentatie-wand. De print is bevestigd op het frame en biedt een lichtgewicht en toch stevige oplossing. Aan de achterzijde is de counter open en bevindt zich een schap. Het systeem wordt met print, bovenblad en schap in een stevige draagtas geleverd.

Een ideale ontmoetingsplek

Expolinc Presentatiesytemen heeft een ruim aanbod aan presentatiesystemen. Niet alleen balies, maar ook bannersystemen, presentatiewanden, brochuredisplays en meer. Bekijk het hele aanbod van Expolinc en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Mail info@indivisueel.com en we nemen contact op.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht