Brochuredisplays

Slimme brochurehouders

Indivisueel is dealer van Expolinc

De brochuredisplays van  Expolinc Presentatiesytemen zijn de perfecte manier om brochures te presenteren. Met zijn stevige en slimme vormgeving zijn deze tevens heel compact te vervoeren en zeer licht in gewicht. Er is zelfs een dubbelzijdige brochurestand, welke je zichtbaarheid alleen maar vergroten.  Zichtbaar op iedere beurs of evenement waar je jouw bedrijf kan presenteren. En je drukwerk neem je makkelijk mee in de display, wel zo compact.

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Expolinc Brochurestand

Ook de perfecte manier om brochures te vervoeren

Brochure Stand is de ideale aanvulling bij uw evenementen en een praktische manier om al uw drukwerk te vervoeren. Met zijn stevige vormgeving en slimme constructie is Brochure Stand ontworpen voor een maximale uitstraling. Brochures kunnen tijdens transport in display worden meegenomenVerkrijgbaar met een draagtas of koffer.

– Levenslange garantie
– Tas of koffer als verpakking
– Stevige vormgeving

Expolinc Brochurestand 2-zijdig

Slimme zigzagconstructie

Brochure Stand Double toont uw brochures tweezijdig dankzij de zigzagconstructie. De brochurestandaard wordt opgevouwen door de bovenkant vast te pakken en de standaard rechtop te tillen. De standaard heeft een mooi gestroomlijnde constructie en staat stevig. Een vergrendelingsknop maakt het systeem extra veilig als de standaard uitgevouwen is. Verkrijgbaar in een tas of in een koffer.

– Levenslange garantie
– Dubbelzijdig inzetbaar
– Draagtas of koffer als verpakking

Expolinc 4 Brochure

Lichte en slimme brochurehouder

4 Brochure bestaat uit brochurevakken op een doorzichtig weefsel. De houder kan eenvoudig worden opgerold en vervoerd in een praktische en mooie tas. Het design is gebaseerd op hetzelfde principe als het displaysysteem 4 Screen met een hoge stabiliteit en gebruikers-vriendelijkheid. Weegt slechts 1,7 kg.

– Levenslange garantie
– Zeer compact te vervoeren
– 4 of 8x A4 Brochure

Niet alleen voor je brochures

Expolinc Presentatiesytemen heeft een ruim aanbod aan presentatiesystemen. Niet alleen om je brochures te laten zien, maar ook bannersystemen, presentatiewanden, balies en meer. Bekijk het hele aanbod van Expolinc en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Mail info@indivisueel.com en we nemen contact op.

Vragen staat vrij…

We geven graag advies hoe en met wat je jouw bedrijf kunt laten zien aan potentiële klanten. Een eerste indruk is belangrijk, dus waarom dan niet gelijk één die de mensen aanspreekt. Laat ons jouw wensen en ideeën uitwerken tot een huisstijl die bij je past!

Bedrijfsgegevens:

Postadres Indivisueel:
Peuleyen 126, 2742 EN Waddinxveen

Tel. +31 (0) 655 760 707
Mail: info@indivisueel.com

KvK: 57619522
BTW: NL 8526 60 820 B01

Stuur uw vraag of bericht:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht